17 May. 2021

Ad hoc-planner

MBO4
Overijssel

Ad hoc-planner | 40 u/pw | MBO | Zwolle

Wil jij onderdeel worden van een groeiende organisatie, waar jij een bijdrage gaat leveren in het ontzorgen van verschillende zorginstellingen d.m.v. het snel schakelen en het vinden van de juiste match? Lees dan verder! Wij zijn op zéér korte termijn op zoek naar een ad hoc-planner voor 40 uur per week.

Lisanne Ulkeman (planner): "Bij Kroek&Partners werken we met het hele team hard om mooie resultaten te bereiken en daarnaast zijn we erg betrokken bij elkaar. Als Ad-Hoc Planner sta je dagelijks klaar voor zorginstellingen om een passend zorgaanbod te leveren. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste zorgprofessional op basis van competenties, deskundigheid en beschikbaarheid. Daarnaast ben jij aanspreekpunt op planningsniveau voor zorgprofessionals en opdrachtgevers.’’

Wie zijn wij?

Kroek&Partners Interimzorg is sinds 2002 dé specialist in de zorg. Wij zetten gekwalificeerde en competente zorgprofessionals (zzp’ers en uitzendkrachten) in bij opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Dit doen wij in de vorm van ad hoc-diensten, detacherings- en zorgopdrachten. Wij bieden zorg aan cliënten in verschillende sectoren, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, justitie, psychiatrie en verslavingszorg, welzijn en onderwijs. Dagelijks zetten wij ons met veel passie in om cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien.

Hoe maak jij het verschil?

Jij bent als ad hoc-planner onderdeel van de Frontoffice. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, invullen en administratief verwerken van ad hoc-dienstaanvragen van onze opdrachtgevers. In deze functie sta je veel in contact met zorgprofessionals en met opdrachtgevers. Snel schakelen en daarin het overzicht bewaren is in deze functie van belang. Je werkt daarbij nauw samen met de overige planners.

Een greep uit de taken waar jij verantwoordelijk voor bent:

Aannemen en verwerken van binnenkomende dienstaanvragen van verschillende opdrachtgevers en hierbij de juiste informatie ophalen.

  • Matchen van de juiste zorgprofessionals.
  • Zorgen voor een sluitende dag-, week- of maandplanning.
  • Tijdig signaleren en oplossen van (dreigende) roostergaten.
  • Intensief contact onderhouden met verschillende opdrachtgevers en zorgprofessionals.
  • Uitvoeren van administratieve planningswerkzaamheden rondom de Ad-Hoc planning.

Naast bovengenoemde taken ben je continu bezig om te zorgen dat er kwalitatief goede zorg geleverd wordt.

Wat vragen wij van jou?

Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie. Daarom vragen wij van jou een ondernemende, nieuwsgierige en positief kritische houding. Daarnaast ben je communicatief vaardig; je luistert, stelt de juiste vragen en zet jouw ideeën en adviezen gemakkelijk om in acties. Verder vragen we van jou:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met en kennis van de zorgbranche.
  • Hoge mate van flexibiliteit, nauwkeurigheid en stressbestendigheid.
  • Communicatief vaardig op verschillende niveaus.
  • Initiatiefrijke en zelfstandige houding; je bent in staat om zelf problemen/knelpunten te signaleren, en doet een stapje extra om dit op te lossen.
  • Kwaliteitsgericht; je ziet kansen en uitdagingen en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

In wat voor team kom je te werken?

Als ad hoc-planner word je onderdeel van de Frontoffice en werk je nauw samen met je collega’s in het primaire proces. De Frontoffice bestaat uit de onderdelen Planning en Werving & Selectie. Zij staan dagelijks in nauw contact met onze opdrachtgevers, zorgprofessionals en overige externe relaties. De planners maken de juiste match tussen zorgaanvraag en zorgprofessional en verzorgen de roostering.

Bij ons kom je te werken in een informele werkomgeving, waar hard werken en plezier maken naast elkaar bestaan. Onze organisatie bestaat in totaal uit 19 collega’s, met ieder een eigen expertisegebied. Er heerst een open en betrokken sfeer, en er is altijd ruimte voor een goed gesprek. We werken graag samen aan mooie resultaten en ondersteunen elkaar waar nodig. Regelmatig organiseren wij een (nu digitale) borrel om de week af te sluiten of dagen we je uit voor een ouderwetse (digitale) bingo.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en relevante werkervaring;
  • 25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld per jaar;
  • De mogelijkheid je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen door het volgen van een opleiding en relevante trainingen.

Kom jij ons team versterken?

Word jij enthousiast van deze functie? Laten we dan kennismaken!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk woensdag 16 april 2021 naar Erik@interimzorg.nl. Bij een geschikte kandidaat zal de vacature mogelijk eerder offline worden gehaald. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan telefonisch contact op met Erik Kleinlugtenbeld via +31 6 40 75 42 19. Hij vertelt je graag meer over deze mooie functie en onze organisatie!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Kroek & Partners Interimzorg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.